Computex 2019: компютърно захранване с мощност 2,5 KW

5
731

В портфолиото с компютърни захранвания на компанията Super Flower съвсем скоро ще бъде добавена серията Leadex Platinum с номинална изходна мощност 2500 W. Устройство бе показано на голямото изложение Computex 2019 в Тайпе и със сигурност ще заинтригува екстремалните овърклокъри и хората, занимаващи се с добив на цифрова валута.

Компютърното захранване Super Flower Leadex Platinum 2500W е с модулна система за включване на кабелите и както подсказва името на устройството, то има сертификат 80 Plus Platinum, което означава коефициент на полезно действие в рамките на 90-94 процента в мрежите с напрежение 230 V. Максималната сила на тока в 12 V шина е внушителните 208,3 А.

Охлаждането и обдухването на компонентите на новото захранване се осъществява с помощта на един 140 мм вентилатор с двоен лагер. Дължината на корпуса е доста голяма –  22 см. Не се съобщава цената на устройството.

Освен това мощно захранване, компанията Super Flower представи на Computex 2019 и компютърното захранване SF-550M12G с SFX-L форм фактор, мощност 550 В и сертификат 80 Plus Gold. Представен бе и моделът SF-850F14RG със светодиодна RGB подсветка, светлината на която може да бъде синхронизирана с тази на дънната платка. Новите компютърни захранвания на Super Flower трябва да излязат на пазара през месец юни тази година.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
4 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Radical Vision
Radical Vision

Със сертификат Intel, специално за такива процесори гладни за ток, като 9900К и 28 ядрения нагревател…

иБаси
иБаси

Гроздето е кисело за заблудените АМД фенове…

Radical Vision
Radical Vision

Хахахах нали, този коментар е спонсориран от интелските печки 9900К 250W удрящ 100 градуса и продупчен като швейцарско сирене от Meltdown, ZombieLoad, RIDL, Fallout и още една камара такива, доста високи цени и прочие…

Разликата между нас зн. ли каква е, че мене не ми пука за AMD за разлика от теб за интел, аз съм просто хейтър на Intel и nVIDIA и се радвам да подирам палячовци като тебе да защитават скапания монопол на интел…

иБаси
иБаси

Разликата е, че ти имаш нужда от специализирана медецинска помощ.

The Punisher
The Punisher

А ти имаш нужда да те онодят „мъже“ от софийски прайд…