Cooler Master анонсира доставките на захранващ блок за 1000 евро

0
81

Повечето купувачи с право смятат надписа Made in Japan (MIJ) за един вид знак за качество. Като се има предвид, че Cooler Master анонсира компютърния захранващ блок MasterWatt Maker 1200 MIJ с мощност 1,2 кВт, който е разработен съвместно с японската компания Murata и е произведен в Япония. Много от компонентите на устройството (повече от 20 позиции) са проектирани от специалистите на Murata специално за този модел, като например трансформаторите и оригиналния дизайн, а 80% от елементите на захранващия източник са японско производство.

Като флагмански продукт, MasterWatt Maker 1200 MIJ отговаря на най-високото ниво на енергийна ефективност 80 PLUS Titanium и е способен да работи в безшумен режим при общ товар на изхода до 600 Вата. За намаляване на топлоотделянето и увеличаване на надеждността, част от електронните компоненти са дублирани, а това означава, че вместо една електрическа верига са използвани две. Голяма част от тези елементи издържат на температура 150°C. Срокът на фирмената гаранция е 10 години.

От друга страна, за всички тези предимства се плаща скъпо: препоръчителната цена е $1000 или €1000 в зависимост от региона. За сравнение, стандартната версия на MasterWatt Maker 1200 струва на купувачите два и половина пъти по-евтино – 400 долара. Постепенно продуктът ще се появи по магазините още този месец.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари