18.6 C
София

Cooler Master официално представи корпуса MasterCase Maker 5 за DIY-ентусиастите

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Експериментът на компанията Cooler Master по производството на модулни корпуси с възможност за персонализиране MasterCase 5 и MasterCase Pro 5 бе признат за успешен и сега тайванският производител предложи на всички новото си шаси MasterCase Maker 5 и в същото време — да се присъединят към кръга от собственици на продуктите MasterCase, делящи един с друг проекти за печат на детайли чрез 3D-принтер. Имайте предвид, че Mid-Tower MasterCase Maker 5 от известно време се предлага в Европа на цена от €174. Допълнителни аксесоари към него могат да се купят от интернет-сайтовете Amazon и Newegg.


MasterCase Maker 5 основно е наследил дизайна на миналогодишните модели, но също така включва в себе си петканален реобас, декоративна врата, лента с червени светодиоди и вътрешна „обвивка“ от шумопоглъщащ материал. Дизайнът на задния I/O панел се е променил към по-добро. Между другото, в него вече има порт USB 3.0 Type-C, заедно с USB 3.0 и USB 2.0 (2 бр).


Спецификациите на корпуса са посочени по-долу. Вътре могат да се поставят почти всички компоненти с изключение на E-ATX платките и радиатори по-дълги от 297 мм. Освен това, в комплекта са включени три 140-мм вентилатора със скорост на въртене от 1200 об/мин.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

HUAWEI MatePad 11 – таблет без конкуренция в своя клас

Таблетите са един от любимите ни продукти за тестване, но отдавна подобно устройство не бе стигало до редакцията ни. Пазарът на този вид технологии...

Подобни новини