Cooler Master представи компютърния корпус HAF XB

0
19

Cooler Master представи доста оригинален дизайна на новия си компютърен корпус от поредицата HAF. Новата разработка на азиатските специалисти получи търговското наименование Cooler Master HAF XB и вместо използването на традиционния за този вид продукти дизайн „Кула“, тук формата е кубична. Шасито е с размери от 442(Ш) x 330(В) x 423(Д) мм и тежи 8,2 кг. В конструкцията му са използвани дебели стоманени листове с пластмасови елементи, като отпред и отгоре са предвидени специални вентилационни отвори. На лицевата страна на компютърното шаси присъстват два 5.25-инчови и два 3,5-инчови отвора X-Dock за монтирането на 3,5 и 2,5-инчови устройства, бутоните Power и Reset, чифт USB 3.0 портове и аудио-жаковете за слушалки и микрофон.

Вътре в кутията Cooler Master HAF XB е възможно поместването на ATX, Micro-ATX и Mini-ITX дънна платка, графичен ускорител с до 334 мм дължина на печатната платка, процесорен охладител с до 180 мм височина, както и течна охладителна система. За да се гарантира оптималния температурен режим на системата, кутията е оборудвана с два предни 120-милиметрови вентилатора (1800 об/мин, 21 децибела), а така също има възможност за поставянето и на един 120 мм и два 80 мм вентилатора на задния панел, както и един 200 мм отгоре. Разработчикът е предвидил мястото за монтирането на захранващия блок в долната част на кутията, като дължината му не трябва да надвишава 180 мм. На задната страна на представеното компютърно шаси също присъстват и седем разширителни PCI слота.

Корпусът Cooler Master HAF XB ще се появи на европейския пазар на 26 ноември, но за съжаление цената му все още не е обявена от производителя.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари