Cooler Master представи процесорните охлаждания Hyper 212 Black Edition и RGB Black Edition

2
257

Cooler Master допълни своето портфолио от процесорни охладители с моделите Hyper 212 Black Edition и RGB Black Edition. И двете решения са модификации на предишното охлаждане тип кула Hyper 212. Разликата между двата модела е, че единият има RGB подсветка.

И двата охладителя са с габаритни размери 120 х 80 х 159 милиметра. Основата на радиатора е алуминиева, пронизана от четири топлинни тръби, директно контактуващи с капачката на процесора. Самият радиатор е изграден от масив алуминиеви пластини. В горната част на устройството е поставен капак от анодиран алуминий с логотипа на Cooler Master.

Радиаторът се обдухва от 120 милиметровия вентилатор Hyper 212 Black Edition, въртенето на който се регулира от 650 до 2000 оборота в минута. Вентилаторът създава въздушен поток до 71 кубически метра в час при максимално ниво на шума 26 децибела. Светодиодната подсветка може да се управлява от дънната платка или от поставения в комплекта контролер.

Новите охладили са съвместими със сокетите Intel LGA115x, LGA1366, LGA20xx, AMD FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+) и AM4.

Процесорният охладител Cooler Master Hyper 212 Black Edition се продава при цена $35. Моделът с RGB подсветка струва $45.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
MCMXLVIIIthe professor Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

хаха цулермастър са объркали посоката на ребрата на радиатора, който държи пайповете – в направлението, в което са ребрата най близкото до вентилатора просто спира въздушния поток към другите зад него…

MCMXLVIII
MCMXLVIII

Чудно ми е какви чак толкова са нововъведенията в тези нови охладители. Аз, например не намирам конструктивна разлика между този и Hyper TX3 EVO, който си закупих преди има-няма 6-7 години. Единствено може би, че този свети. Моят го взех за 40лв. тогава, сега може и за 20 сигурно да се намери, а тези започват от 60лв. нагоре. Ясно е, че бъдещето е в течните, но защо продължават да изкарват ребрандирани модели от тези. :/