Cooler Master публикува информация за новия си представител от серията компютърни кутии CM Force

4
82

Cooler Master публикува в интернет информация за следващия си компютърен корпус от серията CM Force, който постепенно ще се появи по рафтовете на магазините под търговското име CM Force 500. Както беше съобщено от нашите чуждестранни колеги, шасито ще бъде пуснато на европейския пазар съвсем скоро и няма съмнение, че ще се хареса на любителите на строгия дизайн. Моделът е изцяло черен, а конструкцията му се състои от стоманени листове ламарина с пластмасови панели, образуващи кутия с популярния форм-фактор Mid-Tower.

За начало ще споменем, че Cooler Master CM Force 500 е съвместим с Micro ATX и ATX дънните платки, а вътре лесно могат да се монтират графични ускорители с дължина на печатната платка до 320 мм и процесорно охлаждане с височина не повече от 164 мм. На лицевата страна на шасито са предвидени места за монтирането на две 5,25-инчови оптични устройства и едно 3,5-инчово, а над тях е разположен I/O панелът с изведени на него два порта USB 2.0, един USB 3.0 и стандартните 3,5 мм аудио-жакове. Новият компютърен корпус може да предложи на потребителите седем места за монтирането на 3,5-инчови дискове и същия брой PCI устройства.

Специално внимание, азиатският разработчик е обърнал на възможността за доброто охлаждане на компонентите вътре в кутията, където потребителя има възможност да използва множество вентилатори:


  • Лява страна – 120 мм или 140 мм;

  • Дясна страна – 2х120 мм;

  • Предна – 140 мм или 2х120 мм;

  • Задна – 120 мм (пристига с кутията).

Освен горните неща, в Cooler Master CM Force 500 има достатъчно пространство за поместването на течна охладителна система. Представеното шаси се характеризира с линейни размери от 190 х 426 х 491.5 мм, тежи 5,23 кг и се очаква да бъде пуснато на пазара в средата на февруари на цена от € 39.99.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари