Компанията Cooler Master съобщи за пускането на процесорните охладителни системи MasterAir MA620P и MA621P. Според разработчика, решенията по производителност могат да задминат дори и някои водни охладителни системи.

В конструкцията на новите продукти са включени два големи алуминиеви радиатора. Реализирана е още поддръжка на технологията CDC 2.0 и има два фирмени вентилатора MasterFan MF120R RGB. Продуктите използват шест медни пресовани в основата топлинни тръби. Те са в директен контакт с процесора.

Известно е, че мощността на охладителите е достатъчна за да работят с 200-ватови процесори. При това, в моделите е възможно увеличаване на производителността, благодарение на възможността за монтиране на трети вентилатор. Имайте предвид, че предварително монтираните вентилатори имат RGB LED подсветка. Потребителите ще получат възможност за избор на цвят, яркост и ефекти на светлинното сияние. Освен това, Cooler Master MasterAir MA620P и MA621P поддържат синхронизация на цветните илюстрации с продуктите на ASUS, Gigabyte, MSI и ASRock.

Имайте предвид, че моделът MA621P представлява точно копие на MA620P, но в този случай крепежната система е предвидена единствено за процесорите AMD Threadripper. Трябва да се каже също, че тук присъства още една трета версия на охладителя, носеща наименованието MA620P TUF Edition.

И трите устройства са оценени от производителя на €79,99.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари