11.9 C
София

Cooler Master Elite 361 – симпатичен корпус в стил Mini-Tower

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Нов компютърен корпус се присъедини към колекцията на известния производител Cooler Master. Продуктът, носещ името Cooler Master Elite 361, е произведен в компактния формат Mini-Tower.

Компютърната кутия Cooler Master Elite 361 изглежда е предназначена за използване на работни места с ограничено пространство. Ергономичността на продукта позволява поставянето му, както във вертикално, така и в хоризонтално положение.

Нека да разгледаме най-основните технически характеристики на Cooler Master Elite 361. Индустриалните източници съобщават, че въпреки малките си размери, шасито позволява използването на ATX дънна платка и съвременна графична карта. Линейните размери на 3D-ускорителя не трябва да надвишават 312 мм, което не е толкова лошо. Представеното компютърно шаси дава възможност за монтирането на оптично устройство и до шест 3,5-инчови носители на информация.

На предния панел на корпуса са разположени конектори, които потребителите често използват: два USB-порта и съответните аудио-конектори. В стандартния комплект на Cooler Master Elite 361 влиза един 120 мм вентилатор, разположен в задната част на продукта.

Препоръчителната цена на Cooler Master Elite 361 е $39,99, а в продажба корпусът ще се появи в края на февруари.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини