16.5 C
София

Cooltek представи корпуса GT-03 със SATA док-станция

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Немската компания Cooltek, специализирана в производството и продажбите на компютърни кутии, охладителни системи и аксесоари, добави към гамата си нов модел PC-корпус, носещ името GT-03, който вече е достъпен в европейските магазини на цена от 45 евро.

Напълно черната кутия е във формат Mid-Tower и се характеризира с линейни размери от 510 х 200 х 460 и тегло 5,2 кг. При производството на този корпус, производителят е използвал SECC стоманена ламарина, както и ABS-пластмасови елементи с матово покритие. Зад защитната предна врата се крият три 5,25-инчови отвора, а от горната страна на модела Cooltek GT-03 се намира допълнителната SATA докинг-станция, два порта USB 3.0, същият брой USB 2.0 и стандартните аудио-конектори.

Вътре в представената компютърна кутия германските експерти са предвидили места за монтирането на три 2,5-инчови дискове, под които пък са разположени още четири секции за монтирането на 3,5-мм устройства. За всички тях е предвидена безвинтова монтажна система. Според производителя, в тази кутия може да се поберат графични ускорители с дължина не повече от 300 мм, а CPU-охладителя не трябва да е по-висок от 153 мм. Охлаждането вътре в Cooltek GT-03 се извършва от един заден 120-мм вентилатор и от един преден също 120 мм вентилатор с LED-подсветка.

Освен това, тук са предвидени и места за два допълнителни 120 мм вентилатори отгоре и още един за предната част.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини