Германската компания Cougar започна продажбите на корпуса Panzer Evo, в който могат да бъдат монтирани дънни платки до Extended ATX.

Външно компютърната кутия прилича на предишния модел Panzer-G – четирите панела са направени от прозрачно закалено стъкло, но е с Full-Tower форм фактор.

Габаритните размери на Cougar Panzer Evo са 556 х 226 х 612 милиметра. Има място за осем разширителни карти, четири 2,5-инчови и два 3,5-инчови диска и ATX съвместимо захранване. Дължината на видеокартите не може да е по-голяма от 390 милиметра, а процесорният охладител не трябва да е по-висок от 170 милиметра.

В Panzer Evo могат да бъдат инсталирани четири радиатора за водно охлаждане: един 360 или 280 милиметров в предната горна част на шасито, 140/120 милиметров може да бъде поставен долу и отзад може да бъде поместен още един 120 милиметров радиатор.

В комплекта са включени четири 120 милиметрови вентилатори с червена светодиодна подсветка. На интерфейсния панел са поставени два USB 3.0 порта, два USB 2.0 порта, две стандартни 3,5 мм гнезда и контролер за управление на тяхната скорост на въртене.

Цената на компютърната кутия Cougar Panzer Evo за европейския пазар е 160 евро.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Радо
Радо

Защо представи а не „анонсира“? Анонсирането на анонса се провали.