Creality Ender-3 Pro: триизмерен принтер с размер на печата 220х220х250 мм

8
753

3D принтерът Creality Ender-3 Pro е характерен преди всичко с възможността за разпечатване на сравнително големи триизмерни фигури с габаритни размери до 220 х 220 х 250 милиметра. Устройството е така проектирано, че да не заема много място. Creality Ender-3 Pro може да бъде поставен на обикновено бюро, работата му е много тиха и не пречи на концентрацията.

Принтерът пристига разглобен, като неговото сглобяване става за не повече от 15 минути. Не са необходими специални умения и със сглобяването на Creality Ender-3 Pro може да се справи и най-начинаещият.

От по-важните особености на Creality Ender-3 Pro можем да посочим високата енергийна ефективност, оптимизираната дюза за по-ефективна работа, намаленото ниво на шума, опростената настройка, бързото загряване и висококачественото и надеждно захранване. Има защита от внезапно спиране на електрическото захранване, като след неговото възобновяване, триизмерният печат продължава откъдето е прекъснал. Поддържа се работата с операционните системи Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac, Linux. Принтерът разполага с LCD дисплей и има слот за SD карта памет и Micro-USB порт. Захранването е с напрежение 110 или 220 V. В сравнение с предишния модел, Pro версията е с повишена точност и прецизност.

  • 3D принтерът Creality Ender-3 Pro може да бъде закупен оттук
  • Цена: 185,00 евро
  • Складът се намира в Чехия, доставката е безплатна

 


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
8 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари