Creality Ender-3 Pro: триизмерен принтер с размер на печата 220х220х250 мм

8
471

3D принтерът Creality Ender-3 Pro е характерен преди всичко с възможността за разпечатване на сравнително големи триизмерни фигури с габаритни размери до 220 х 220 х 250 милиметра. Устройството е така проектирано, че да не заема много място. Creality Ender-3 Pro може да бъде поставен на обикновено бюро, работата му е много тиха и не пречи на концентрацията.

Принтерът пристига разглобен, като неговото сглобяване става за не повече от 15 минути. Не са необходими специални умения и със сглобяването на Creality Ender-3 Pro може да се справи и най-начинаещият.

От по-важните особености на Creality Ender-3 Pro можем да посочим високата енергийна ефективност, оптимизираната дюза за по-ефективна работа, намаленото ниво на шума, опростената настройка, бързото загряване и висококачественото и надеждно захранване. Има защита от внезапно спиране на електрическото захранване, като след неговото възобновяване, триизмерният печат продължава откъдето е прекъснал. Поддържа се работата с операционните системи Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac, Linux. Принтерът разполага с LCD дисплей и има слот за SD карта памет и Micro-USB порт. Захранването е с напрежение 110 или 220 V. В сравнение с предишния модел, Pro версията е с повишена точност и прецизност.

  • 3D принтерът Creality Ender-3 Pro може да бъде закупен оттук
  • Цена: 185,00 евро
  • Складът се намира в Чехия, доставката е безплатна

 


Платено съобщение

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Тодор
Тодор

А мито има ли?

Nik
Nik

Не, през официалния им сайт пращат от склад в Европа пак нищо не написаха в kaldata

Тревко
Тревко

210$ е

Nik
Nik

Модела е актулален от 1г 😀

...
...

Моделът е доста базов. Имайте в предвид, че сглабянето е кошмар (това обаче не го показват в стотиците хвалебствени видеа из тубата). това което е сглобено, вероятно ще има нужда от настройка и досглабяне. След като му се нарадвате няколко седмици, ще дойде време отново за покупки – този път разни ъпгрейди. Има няма след 100тина $, нещата започват да получават по-завършен вид.

RIOTT
RIOTT

Имам 3 такива принтера и нищо от това което си написал не е вярно. Принтера пристига почти сглобен, има най-много 20 части и ясно упътване за сглабяне. Сглабянето не отнема повече от половин час. Всички 3и принтери имат нужда от настройка поне при първото принтиране.

Единствения по-голям минус на принтера е, че не може да използва пластмаси с по-високи температури на топене.

...
...

Аз имам един и съм напълно сигурен в това си твърдение. 8 часа ми отне да му изправя геометрията. Ако на теб не ти пука от такива „подорбности“ – вероятно и за час ще го сглобиш и ще се „кефиш“ на резултата. Това което идва сглобено е основата, която в моя случай беше тотално изкривена – буквално се клатеше. Ако на мен не ми вярваш, поне разрови в тубата и ще установиш, че има такъв зор и хич не е толкова лесно решим. Има конструктивни недомислици в реглажа на едната ролка. Буквално – разглабяш, настройваш на усет, сглабяш, мериш и… Виж още »

CNC master
CNC master

Някога да сте работили на индустриална 3д машина? Обработващите центри имат нов от завода толеранс по ос около 1-2 микрона или 0,001-0,002мм. След това идват едни момчета при монтажа със специални уреди докато я настроят да е идеално по вертикал, хоризонтал и т.н. И въпреки това на 400мм ход по ос Z се счита за нормално ако е около 0,01-0,015мм отклонение в страни спрямо вертикала.. Тази машина е така, докато някой заспи не я халоса.. И трябва пак центровка. Това са машини от порядъка на 50-80 000евро начало за най-дребните като играчки до половин милион за по-сериозни. Купувате китайски 3Д… Виж още »