Creative Aurvana In-Ear2 – стилни слушалки за меломани

2
27

Компанията Creative Technology обяви пускането на нови слушалки – Creative Aurvana In-Ear2. Те продължават фирмената линия висококачествени слушалки Creative Aurvana. Тези слушалки се отличават с привлекателен дизайн – моделът е снабден с компактен и издръжлив метален корпус с тъмни хромирани елементи. Creative Aurvana In-Ear2 имат функция за фина настройка на звука.

Във всяка слушалка има говорител с прецизно балансирана котва, който осигурява мек и ясен звук, допълнен с енергични басове. Благодарение на това се създава ефект на пълно акустично присъствие, което позволява използване на слушалките Creative Aurvana In-Ear2 за прослушване на разнообразна музика, гласови записи и др. В допълнение, кабелът от безкислородна мед с висока честота значително намалява нежеланите изкривявания и гарантира кристално чисто възпроизвеждане на звука.

Слушалките Creative Aurvana In-Ear2 придават повишена комфортност и надеждно се закрепват за ушите, благодарение на меките противоалергични наушници, специално изработени така, че максимално да намалят разсейването на звука. Технологията AuraSeal гарантира качествена шумоизолация – до 95 %. В комплект със слушалките Creative Aurvana In-Ear2 е включен захранващ адаптер за използване в самолет и чанта, която разполага със специфичен отвор, през който се прокарва кабелът. Аксесоарите включват, също така, два комплекта наушници с размери S, M и L за осигуряване на максимално комфортно разположение в ушите и за поддържане на слушалките в хигиенично състояние. Новите слушалки Creative Aurvana In-Ear2 ще се появят на пазара през пролетта на цена от 99.99 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари