Crucial официално представи новата си серия SSD

0
20

Един от лидерите на световния пазар за памети, Crucial, днес официално представи новата си 2.5 инчова серия v4 SSD. Новите памети имат за цел да предоставят на потребителите добра работа на достъпна цена. Трябва да се отбележи, че новите продукти не са от най-високия клас, все пак нямат интерфейс за SATA III 6 Gbps. Вместо това, те са снабдени със SATA II 3.0 Gbps портове.

„Най-същественото за v4 SSD са две основни неща: производителност и цена“, каза Робърт Уийдън, старши продуктов мениджър. „Повечето потребители осъзнават, че SSD дисковете дават възможност на компютрите да стартират по-бързо, да работят по-бързо и освен това са по-трайна алтернатива на твърдите дискове, но много хора не осъзнават, че повечето SSD дискове надминават и възможностите за трансфер на данни на техните устройства със SATA II. С нашите v4 SSD ние предлагаме продукт, който е проектиран да донесе най-доброто от една SATA II система, без да се заплаща за допълнителна производителност, която не може да се използва.“

Паметите от серията v4 SSD е имат скорост при четене до 230 MB / s, а при запис – до 190 MB / s, което позволява по-бързо стартиране и по-бърз трансфер на данни в сравнение с традиционните твърди дискове.

Crucial, който е притежание на Micron, предлага паметите от серията v4 SSD с три-годишна гаранция, паметите са съвместими както с PC, така и с Mac. Предлагат се с капацитети от 32 GB, 64 GB, 128 GB и 256 GB. Цените са съответно 49.99 долара, 69.99 долара, 99.99 долара и 189.99 долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари