Cube i7 Remix: евтин Remix OS базиран таблет

0
79
Главната особеност на таблета Cube i7 Remix е неговата операционна система Remix OS, създадена от бивши служители на Google и представляваща смесица между Android и Windows. Това прави джаджата първото устройство, базирано на тази платформа.

По същество Remix OS все още си е един Android, но с някои нюанси, характерни за операционната система на Microsoft. По-специално, тук има възможност да се извеждат и преместват няколко прозореца на работния плот. Също така трябва да се отбележи и наличието на опционална док-станция с клавиатура, която обаче трябва да се закупи отделно.

Що се отнася до техническите спецификации, то те са добри, но в същото време не са нищо особено. Екранът на устройството е много голям за „таблет“ – 11.6 инча, а резолюцията – 1920×1080 пиксела. За бързодействието на Cube i7 Remix се грижи чипа Intel Atom Z3735F и 2 GB оперативна памет. Цялостната картина се допълва от вътрешната памет, която е 32 GB и акумулаторната батерия с капацитет от 8400 мАч.

На родния китайски пазар, Cube i7 Remix ще се предлага на цената от 999 юана. Ако устройството излезе на международната арена, тази сума може да малко и да се увеличи.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари