Deepcool представи универсалния процесорен охладител NEPTWIN

0
24

Deepcool разшири асортимента си от процесорни охладители с устройство, носещо името NEPTWIN. Наименованието на продукта е акроним: първите три букви – това е съкращение от името на планетата Нептун, а с останалите четири обозначават конструктивната особеност на продукта – разделения на две радиатор с повече от 80 ребра.

Ребрата са пронизани от шест медни топлинни тръби и от двете страни. Съобщава се, че към охладителя могат да се монтират до четири вентилатора с PWM контрол, за което в комплекта е включено специалното устройство – Fan Hub. Всъщност, в заедно с охладителя пристигат само два вентилатора. Последните се характеризират с диаметър от 120 мм, като първият е със скорост на въртене от 900 до 1500 об/мин, а вторият осигурява притока на студен въздух и се върти с постоянна скорост от 1300 об/мин.

Deepcool NEPTWIN е съвместим с процесорите Intel (LGA 2011, 1366, 1156, 1155 и 775) и AMD (FM1, AM3 +, AM3, AM2 + и AM2), TDP на които не трябва да надвишава 150 вата. В комплект с процесорния охладител пристига специалната термо паста Deepcool Z9 и всички необходими монтажни елементи за процесора.

Препоръчителната цена за охладителя NEPTWIN е 50 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари