Dell е един от най-големите производители на персонални компютри в света, владеещ около 20% от този пазар.

Но въпреки статута на втория по големина производител на Windows компютри, Dell не изразява публично своето желание да представи устройства, използващи Windows 10 за ARM процесори. А на последното мероприятие в Германия, посветено на обновяването на Dell XPS 13 и Dell XPS 15, представители на компанията изясниха ситуацията.

Към днешен ден Dell не желае да започва производството на каквито и да било компютърни устройства, използващи Windows 10 за ARM процесори. Компанията възнамерява първоначално да наблюдава как ще се развият събитията на пазара и какъв ще е успехът на компютрите с ОС Windows и процесори Snapdragon. Представителите на Dell коментираха по следния начин:

Предишните опити на Microsoft в този сегмент не бяха удачни. Нито Windows ET, нито Windows Phone не станаха популярни. Това е и причината да се отнасяме с опасение към новия проект на Microsoft“.

Доводите на Dell изглеждат разумно. И до днес не се знае какво точно е бързодействието на Windows устройствата, базирани на процесора Snapdragon 835. Lte модулът и енергийната ефективност също са под въпрос на фона на излезлите тази година лаптопи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари