Dell представи комбинация между настолна машина и лаптоп

9
0

Новото изкушение на Dell е Windows Media Center базирано PC, което е екзотичен хибрид между преносим и настолен компютър. Идеята е да се вмести пълната мощ на настолните машини в свръхтънък хоризонтален корпус, наподобяващ този на лаптопите. Конфигурацията включва 2,16GHz Core Duo T2600 процесор, до 4GB двуканална DDR2 памет, 20,1-инчов LCD дисплей с резолюция 1680×1050, ATI Radeon X1800 графичен ускорител с 256MB памет, дисков масив с възможност за работа в режим RAID 0/1 и WiFi адаптер за безжична мрежова връзка по стандарта 802.11a/b/g.

Другите привлекателни черти на новата машина са Bluetooth клавиатура и мишка, 1,3 Mpxl Web камера, интегрирана в основата на дисплея и 8 говорителя за HD пространствен звук. Общото тегло на XPS M2010 е около 9 кг, което го прави по-масивен и от най-тежкия лаптоп, но все пак много по-удобен за пренасяне от типичния десктоп компютър.

Dell XPS M2010 е елегантен хибрид, но дали потребителите ще харесат тази оригинална комбинация между ноутбук и десктоп PC е трудно да се предскаже, още повече че цените и за американския пазар ще варират между 4000 и 8000 USD, в зависимост от параметрите на конкретната конфигурация.

Източник: DigitalWorld

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
6 Автори на коментарите
TE_BGzombayo_bkFurFuime4eto_yogiFixt00l Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TE_BG
TE_BG

Като конфигурация е мечта, но 9кг и 4000-8000$ е много.

zombayo_bk
zombayo_bk

Стига бе, dell трябва със закон да ги забранят, тука има хора със слаби нерви. :sobbing:

Иначе… това е висуализираната ми мечта, ако има и вграден тунер за дигитална релевизия… ще е просто съвършен…

Единсвенто лошо е, че не е за простосмъртни… :blink:

FurFui
FurFui

Мечтата тежи колкото два чувала с картофи.
И струва колкото два камиона чувалчета.

Пък хората, които ще могат да се възползват напълно от него са много малко.

me4eto_yogi
me4eto_yogi

bez komentar takava mashina moje da te nakara naista da izpitash dusheven orgazym !!!!:clap:

Fixt00l
Fixt00l

Наистина трябва да ги забранят със закон тия жалки OEM мошеници…За тия пари ще си направиш каквото искаш,даже ще остане и за 1900ХТ в crossfire…

rusimonov
rusimonov

🙂 Няма как да не се усмихна ехидно и по нашенски да си пресметна, как за 4000 или било то 8000 долара мога да си взема нещо, което напълно ще удовлетвори жаждата ми за функционалност и мощ!!! Дори във варианта Гейм Лап Топ мога да се вместя до 4000$ с известни компромиси оттук оттам, офф какви ги говоря че то едно 2000$ Лап Топче на ФуджицоСийменс ще ми застане по добре от това хибридно чудо на техниката!!! Все пак няма нищо лошо в това да се предлагат и различни продукти, защото речено е, че за всеки влак си има пътници!… Виж още »

Skoinks
Skoinks

Цитат:


Стига бе, dell трябва със закон да ги забранят, тука има хора със слаби нерви. Иначе… това е висуализираната ми мечта, ако има и вграден тунер за дигитална релевизия… ще е просто съвършен… Единсвенто лошо е, че не е за простосмъртни…


за жалост не е

aim
aim

:wub:

Fixt00l
Fixt00l

Звучиш като един от малкото потребители,които не робуват на марки,защитавайки ги като орлица малкото си,и то-без 1 лев да вземат от това,БРАВО!