DreamBook Lite E10 – елегантен и стилен нетбук от Pioneer

2
16

Тази седмица се състоя представянето на нетбука DreamBook Lite E10 от американската компания Pioneer. Този мобилен нетбук ще се предлага на цена от 175 американски долара, но най-вероятно заради марката на устройството, цената му може да бъде и завишена. DreamBook Lite E10 е окомплектован с 10,1-инчов екран, който ще поддържа стандартната за тези устройства резолюция от 1024х600 пиксела и ще притежава процесор VIA-8505 с тактова честота 533 MHz.

Новият нетбук на компанията Pioneer ще бъде под управлението на операционните системи Windows CE и Google Android (на снимката устройството работи с Windows CE), като всичко ще зависи от предпочитанията на клиента. Към арсенала от технически характеристики в представения нетбук се наблюдава наличие на флаш-диск с капацитет 2GB и 128 МВ оперативна памет, като в допълнение присъства и слот за карти памет SD, 100-мегабитова мрежова карта, модул за робата с безжични мрежи WiFi 802.11 b/g, 3G модем и уеб-камера, резолюцията на която е 0,3-мегапиксела.

Новият нетбук DreamBook Lite E10 прилича и на смартбук с привлекателен външен вид, но информация за това кога ще започнат продажбите му, информация все още няма.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари