EIZO подготвя пазарния старт на LCD-монитора EV2436W-FS

0
29

Японската компания Eizo Nanao Corporation, производител на професионални монитори, обяви, че планира от 22 август да започне продажбата на още един LCD-монитор от серията FlexScan. Новият продукт е получил наименованието EV2436W-FS, базиран е на IPS-матрица и е оборудван с 24,1-инчов дисплей със светодиодна подсветка, поддържащ формат WUXGA (работна резолюция 1920 x 1200 пиксела).

Мониторът има коефициент на статичен контраст 1000:1, яркост 300 cd/m2, време за реакция 6 милисекунди (gray-to-gray) и ъгли на обзор по хоризонтала и вертикала 178 градуса. В допълнение са налични и два говорителя с мощност по 1 ват всеки, както и интерфейси D-Sub, DVI-D и DisplayPort.

Максималната консумирана мощност на устройството е 60 вата, обичайната консумирана мощност е 19 W, а консумацията в енергоспестяващ режим е само 0,3 вата. Мониторът разполага с функция за фина настройка на контраста FineContrast (текст, филми, SRGB, User1 и User2). Наличен е и сензор EcoView, благодарение на който устройството може автоматично да настройва подсветката и да регулира яркостта на екрана за постигане на максимално качество на картината. В доставния комплект на продукта е включена и специална стойка, осигуряваща голяма гъвкавост при накланяне или завъртане на екрана.

Ориентировъчната цена на монитора Eizo FlexScan EV2436W-FS ще бъде около 698 щатски долара.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари