През последните години, компанията EK Water Blocks значително разшири собствената си гама от продукти, добавяйки в нея готови системи с течно охлаждане, комплекти за самостоятелно сглобяване на течно охлаждане, както и огромен брой водни блокове с поддръжка на конкретни модели дънни платки и графични карти. Словенският разработчик възнамерява да отиде още по-далеч и вече в близко бъдеще ще започне доставки на игрови компютри със собствен монтаж, оборудвани с течно охлаждане.

Новото „семейство“ геймърски системи е получило името Fluid Gaming Systems. С помощта на онлайн конфигуратора на сайта на производителя, купувачът може лично да вземе необходимия „пълнеж“. В момента, всички игрови компютрите от EK Water Blocks са достъпни в конфигурации с процесорите AMD Ryzen 2000, дънни платки от MSI и графични адаптери от линията GeForce GTX.

Важно е да се отбележи, че компонентите на предварително инсталираните системи с течно охлаждане са изработени от алуминий, което налага ограничения при евентуално разширяване на охладителя с допълнителен воден блок или радиатори.

Най-достъпния компютър от серията Fluid Gaming Systems е оценен от EK Water Blocks на 2100 долара. За тези пари, купувачът ще получи система с шестядрения чип AMD Ryzen 5 2600, видео-картата GeForce GTX 1060, 16 гигабайта карта с памет G. Skill Trident Z RGB и NVMe-диска Samsung 960 Evo 250 GВ. Доставките на компютрите от страна на EKWB се планират да започнат през следващия месец.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари