EK WaterBlock показа воден блок за Radeon R9 Fury X

0
66
Тясното сътрудничество на AMD с производителите на системи за водно охлаждане за графичните карти Radeon R9 Fury X позволи на последните доста бързо да предложат на клиентите си съвместими решения. Например, компанията EK WaterBlock на страницата си във Facebook вече показа своето решение, носещо името EK-FC R9 Fury X, но без споменаването на характеристики и цена за продукта.

Трябва да се отбележи, че благодарение на възможността за смяна на двуслотовия охладител със система за водно охлаждане, Radeon R9 Fury X ще заема само един PCI слот. Както се вижда от представените изображения, устройството на EK Waterblock покрива изцяло печатната платка на адаптера, а в основата й стои монолитна медна основа.

Вече може със сигурност да се каже, че Radeon R9 Fury X със системата за водно охлаждане от EK WaterBlock в конфигурации, като 3 или 4-way CrossFire заема много малко място в системния блок, което ще позволи създаването на един много мощен, но компактен персонален компютър.

Съобщава се, че експертите на словенските компании са подготвили за AMD Fiji адаптера и задна топлоразсейваща пластина, която ще се предлага в няколко цвята.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за