Твърде нарасналата популярност на платформата AMD AM4 сред овърклокърите и ентусиастите накара словенската компания EKWB да представи водния блок за дънната платка MSI X470 Gaming M7.

Това е охладителят EK-FB MSI X470 M7 RGB, оборудван с многоцветна светодиодна подсветка. Водният блок разсейва топлината не само от централния процесор, но и от транзисторите на захранването на чипа. MSI X470 Gaming M7 е характерен с ниското си хидродинамично съпротивление и може да се използват маломощни помпи с ниска компресия.

Основата на водния блок е направена от никелирана мед, пронизана от масив микроканали, осигуряващи по-ефикасно охлаждане на чипа. Горната част е направена от прозрачен акрил и има отверстия за G1/4 фитинги. По периметъра е поставена светодиодна лента, която се включва към печатната платка на дъното с помощта на 4-пинов конектор. Подсветката в съвместима с MSI Mystic Light Sync. Светодиодната лента може да се сваля и по желание да се замени с друга.

Водният блок EKWB EK-FB MSI X470 M7 RGB вече може да бъде предварително закупен в онлайн магазина на производителя при цена 118 евро. Доставките започват на 10 юли тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари