Словенският производител на компоненти и водни охлаждания EK Water Blocks представи своите нови водни блокове Supremacy Edge, предназначени за охлаждането на централните процесори.

Това е лимитирана серия водни блокове, която излиза по случай големия успех на на охладителя EK-Supremacy Evo, който стана едно от най-популярните решения на пазара.

Предлагат се шест вариант на водния блок EK-Supremacy Edge, които се различават по материала и цвета на горната част. Всичките варианти на новия воден блок имат основа от никелирана мед. Горната част може да бъде направена от прозрачен акрил или ацетал. Всяка партида на шестте версии на охладителя има само 100 бройки. А всеки охладител ще бъде опакован в специална кутия.

Водният блок EK-Supremacy Edge може директно да бъде поставен на процесорните платформи Intel LGA115x и LGA20xx. В комплекта е включено закрепване за AMD AM4. Необходими са фитинги G1/4, но те трябва да бъдат закупени отделно.

Продажбите на водния блок EK-Supremacy Edge за централни процесори са обявени за вторник. Тогава ще бъде съобщена и цената.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари