Известният производител на компоненти за течни охлаждания, словенската компания EK Water Blocks анонсира процесорния воден блок EK-Annihilator EX/EP.

Новият воден блок е подходящ за Intel LGA3647 процесорите и може да се използва в работните станции, използващи дънните платки от типа ASUS WS C621E SAGE (Socket P), както и сървърите с 1U форм фактор. Всъщност, EK-Annihilator EX/EP е предназначен не само за сървърните процесори Skylake, но и за чиповете Skylake-E за високопроизводителни HEDT системи. Но последните още не са излезли на пазара.

Както и при повечето водни охлаждания, основата на EK-Annihilator EX/EP е направена от никелирана мед, като от вътрешната страна разполага с масив от малки пластини. Горната част на новия воден охладител е направена от ацетал и има шест отверстия, две от които поддържат фитинги с размер G1/4, а останалите четири – G3/8. Габаритните размери на новия воден блок са 08 x 86 x 20 милиметра.

Процесорният воден блок EK-Annihilator EX/EP вече може да бъде закупен от онлайн магазина на словенския производител EK Water Blocks. Устройството се продава при цена 138,90 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари