Известният производител на охладителни системи с течност EK Water Blocks анонсира пускането на линията процесорни водни блокове EK-Velocity. Новата серия включва 14 модела, отличаващи се както по материалите на своите основи и на капака, така и с поддържаните платформи. Някои от тях освен това са оборудвани с LED RGB подсветка.

Основата на водните блокове EK-Velocity може да бъде направена от „гола“ или никелирана мед. Производителят отбелязва наличието на микроканали във вътрешността, допринасящи за по-ефективното отвеждане на топлината от CPU и ниското съпротивление на течността. Благодарение на тази новост, устройствата могат да използват и слаби помпи.

В същото време, горният капак на охладителя е произведен от прозрачен акрил, никелирана мед или ацетал. По периметъра, той е обхванат с декоративен пластмасов елемент, който при някои модификации е със скрити 24 RGB-светодиода. Тези системи са съвместими с фитинги със стандартни размери от G1/4 и се предлага във версии за платформите Intel LGA115x и LGA20xx или AMD AM4.

Цените на водните блокове EK-Velocity в официалния онлайн магазин на EKWB е от 59 до 84 евро (в зависимост от материалите и наличието на RGB подсветка). Доставките на новите продукти ще започнат на първи октомври.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари