Emperor 1510 LX – работна станция за $20 хиляди

1
24

Когато говорим за компютърни работни станции винаги споменаваме едно име – Мартин Карпентиър. Базираният в канадския град Квебек Сити бивш уеб дизайнер и този път изненада света с последния си модел работна станция, който прилича на изваден от научно-фантастичен филм.

Представяме ви Emperor 1510 LX – компютърна система състояща се от подвижна стойка за монитор, която поддържа до пет екрана (три с 27-инчов и още два с 19-инчов екран), регулираща се седалка, озвучителна система Bose и италианска тапицерия. Всичко това, разбира се, ще ви струва доста, а именно $21 500.

Работната станция е изработена почти изцяло от стомана, като „опашката“ на стойката за монитори е направена така, че да не се поддава на вибрации. Това, за съжаление, идва за сметка на тежкото тяло. Най-простият модел Emperor 1510 LX тежи около 102 килограма, а като добавим и въртящия се пиедестал (който можете да видите на изображението), теглото става още по-голямо.

Желаещите да си закупят тази работна станция могат да го направят директно от сайта на Карпентиър. Дизайнерът възнамерява да пусне малко по-прост и евтин модел за продажба на потребителския пазар, но засега не е ясно кога ще стане това.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари