Enermax анонсира високо-производителния 120-мм вентилатор DFStorm (UCDFS12P)

0
362

Сред редиците на 120-мм вентилатори на компанията Enermax допълнено се нареди нов модел, който ще зарадва потребителите с високия си показател за ефективност. Свежото решение носи търговското име Enermax DFStorm (UCDFS12P) и е предназначено за използване в системите, изискващи интензивно топлоотвеждане.

Устройството е базирано на Twister Bearing лагер и предвижда три режима на работа, които се избират с помощта на превключвателя APS Switch – 1500-2200 об/мин (Performance), 1500-2800 об/мин (Overclock), 1500-3500 об/мин (Turbo). За изобразяване на текущия режим, върху шасито са поместени три диода с различен цвят.

Благодарение на специфичните си витла, Storm-Flow Blade може да увеличи с 30% въздушния поток в сравнение с „обикновените“ модели. При максимална честота на оборотите, вентилатора може да пропусне през себе си поток от 263,48 м3/ч.

Производителят е приложил в своето решение технологията Dust Free Rotation, която при стартиране на вентилатора, перката му в продължение на 10 секунди се върти в обратна посока за да се почиства от прахта. Това ще позволи значително да се увеличи продължителността на живота. Освен това за почистване на вентилатора е предвидена и възможност за разглобяване на перката.

Средното време за безотказна работа на Enermax DFStorm (UCDFS12P) е 160 хиляди часа. Цената на продукта все още не е обявена.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари