Enermax обяви началото на доставките на компютърния корпус GraceMESH

0
137

Тайванската компания Enermax е готова да започне с доставките на следващия си компютърен корпус. Става дума за модел, носещ търговското име Enermax GraceMESH, който е изграден на базата на популярния Middle-Tower формат и е изцяло боядисан в черно. Рамката на решението е направена изцяло от стоманени SPCC листове с дебелина 0,6 мм.

Кутията за по-добра вентилация на предния панел има мрежеста структура, през която влиза хладен въздух а вътрешните елементи е напълно възможно да се виждат поради прозрачния страничен панел, който е изработен от закалено стъкло с дебелина 4 мм. Enermax GraceMESH ще предложи на потребителите две 5,25-инчови отделения, две места за дискове с формат 2,5/3,5 инча, както и три отделни отделения за 2,5-инчови дискове.

Шасито ще предложи още съвместимост с дънните платки във форматите ATX, MicroATX, Mini-ITX, както и поддръжка на графични карти с дължина 390 мм и процесорен охладител с височина максимум 156 мм. Разположението на захранването е отдолу, а под него има отделен специален бокс.

Охладителната система на Enermax GraceMESH включва в себе си два 120-мм вентилатора отгоре, два 120/140 мм в предната част и един 120-мм вентилатор на задната стена и няколко „сто и двайски“ до захранващия блок. В зависимост от конфигурацията на комплектните вентилатори, за потребителите ще бъдат достъпни четири версии на кутията. Става въпрос за 120-мм вентилатори Circular с подсветка с цвят син или червен, както и без нея.

В горната част на корпуса е достъпен I/O-панел, в който се намират портовете USB 3.0 X 2, USB 2.0 ×2 и аудио-портове. Моделът е с линейни размери 450 х 208 х 510 мм, а цената му започва от 56 евро.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари