Enermax пуска нови захранващи блокове от серията Platimax (80Plus Platinum)

1
18

Компанията Enermax обяви предстоящото пускане на пет (600 вата, 750 вата, 850 вата, 1000 вата, 1200 вата) захранващи блока от серията Platimax, които може да се похвалят с поддръжката на сертификата 80Plus Platinum.

Новите захранвания са с модулни конструкции, показател КПД на ниво 94% и използват технология наречена Copper-Bridge Array Transmission, предлагаща висока степен на стабилност и елиминираща смущенията в изходния ток. Моделите са конструирани с участието на японски електролитни кондензатори (105 ° C), силови трансформатори, които са в състояние да издържат на сериозни натоварвания и екстремни температури, 13,9 см. вентилатори, които разполагат с надеждни лагери Twister, както и няколко шини (4 или 6 в зависимост от модификацията) + 12 V.

Всички устройства от серията Platimax използват технологията SafeGuard, предпазваща компютъра от токови удари и късо съединение, технология HeatGuard, позволяваща на вентилатора да работи около 60 секунди след изключване на уреда, което спомага за максималното охлаждане на всички компоненти.

За съжаление, от Enermax все още не са обявили цените на различните захранващи блокове Platimax.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

Мхм, ми това е, платината си е благороден метал и не е на всеки по джоба, но си заслужава, нямам две мнения по въпроса!