EVGA показа нереферентни версии на GeForce GTX 1080 от сериите SC и FTW

1
96

Днес EVGA показа две от своите нереферентни графични решения GeForce GTX 1080 SC (SuperClocked) и GeForce GTX 1080 FTW (For The Win), които са с нови охладители.

 

 

Картата EVGA GeForce GTX 1080 SC е оборудвана с охладителната система ACX 3.0 с матирано черно-бял капак, алуминиев радиатор, медни никелирани топлинни тръби и чифт вентилатори. В края на адаптера дори е предвидено логото с бяла подсветка. Смята се, че моделът е базиран на референтна платка, а допълнителното захранване тук се осигурява от един конектор 8-pin PCI-E Power. На задната страна на печатната платка има защитна прикриваща пластина. Работната честота на устройството не се уточнява.

EVGA GeForce GTX 1080 FTW (For The Win) е получила напълно преработена печатна платка с подсилена захранваща подсистема, за която са необходими вече два конектора 8-pin PCI-E Power. В този случай дори се използва и подобрената версия на охладителя ACX 3.0, който е по-дебел и с по-големи вентилатори. Честотните показатели на тази версия също са неизвестни.

Пускането на графичните карти ще започне скоро време, но цените им все още не са уточнени.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "EVGA показа нереферентни версии на GeForce GTX 1080 от сериите SC и FTW"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка