EVGA започна продажбите на новата захранваща платка EPower V, предназначена за екстремален овърклок на видеокарти. Както и другите подобни устройства, Vortex G25 се включва към видеокартите чрез запояване и осигурява захранване не само за графичния процесор, но и за чиповете памет.

EVGA EPower V е оборудвана с вграденото овърклокърско управление EVBot MKII, даващо възможност за регулиране на напреженията и параметрите на USB 3.1 Type-C в реално време, което става с помощта на специално приложение. Новата платка разполага и с конектор ProbeIT за измерване на напреженията, както и с два светодиодни индикатора, показващи VCore и VMem напреженията.

За подаване на захранващи напрежения са предвидени три 6-пинови PCI-E Power конектора. Платката разполага с 12+2 фазна система за захранване на чиповете. VMem напрежението може да се регулира от 0,6 до 2,3 V при максимална сила на тока 80 ампера. При VCore от 0,6 до 2,0 V силата на тока достига 600 ампера. Максимумът от 820 ампера се постига при напрежение 1,85 V. Поставени са и два конектора за включване на вентилатори.

Мощната захранваща платка EVGA EPower V може да бъде закупена от фирмения магазин на производителя при цена $250.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари