FCC тества ултрабуковете Lenovo IdeaPad U310 и U410

0
37

Компанията Lenovo все още не са готови за пускането на двата си нови ултрабука, тъй като това ще стане през месец май. Все пак, разработката на устройствата е близо до края си, всъщност те вече се тестват от Федералната Комисия по Комуникациите (Federal Communications Commission).

Всички тестове и резултати са събрани тук, тъй като това е обичайният бюрократичен стил на комисията. Ултрабуковете IdeaPad U310 и U410 са с размер на диагонала съответно 13 и 14 инча и ще се предлагат на цени около $700, което се равнява на 525 евро. Цената в Европа се очаква да бъде близо 600 евро или повече, но все пак това е доста по малко в сравнение с тази на ултрабука IdeaPad U300e – $959, което се равнява на 725 евро.

Продуктите на Lenovo без съмнение ще бъдат оборудвани с новото поколение Intel процесори, 4GB системна памет, ще имат всички портове, които се очаква да бъдат включени, а според последни слухове, появили се в интернет има вероятност сред тях да бъде и Thunderbolt, и накрая разбира се, безжични адаптери и Bluetooth.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари