Според производителя, фитнес гривната Fitbit Ace е предназначена за деца до 8 години.

Устройството дава възможност да се следи активността на детето и да се контролира неговото натоварване по време на игри и спортуване. Възможно е задаването на параметри: ако детето се движи твърде малко или прекалява – устройството изпраща сигнал на родителя.

Фитнес гривната Fitbit Ace изглежда много стилно. Използван е хипоалергенен силикон за каишката, а самото устройство е от здрава пластмаса. Гривната натрупва информация за изминатото разстояние, за изгорените калории и може би най-важното – качеството на съня, включително времето на заспиване и събуждане. Устройството е водоустойчиво и издържа на водни пръски и намокряне.

Автономната работа на фитнес гривната Fitbit Ace е в рамките на 5 денонощия, но при по-активно използване, времето на автономна работа спада с 20-25%.

Официалните продажби на детската фитнес гривна Fitbit Ace са обявени за третото тримесечие на тази година. Устройството ще може да бъде закупено при цена $99,95. Възможно е закупуването на допълнителни каишки при цена $29,95. Предлагат се модели със син и виолетов цвят на корпуса.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари