8.7 C
София

Fractal Design пуска корпуса Define S с големи възможности за охлаждане на компонентите

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Експертите на компанията Fractal Design добавиха на официалния си сайт данни за нов компютърен корпус, носещ името Define S. Представеното устройството е проектирано по такъв начин, че да може да гарантира най-ефективно охлаждане в мощните игрови компютърни системи.

Въпреки простотата на конструкцията, перфектно съчетаните материали са позволили на производителя да създаде стилна компютърна кутия. Представеният корпус, както отвън, така и отвътре е боядисан в черно и е с размери от 233 × 520 × 451 мм и тегло от 9,1 кг.

Моделът Fractal Design Define S позволява използването на дънни платки във форматите ATX, micro-ATX, Mini-ITX, а също така осигурява и наличие на седем разширителни PCI слота, както и три места за 2.5/3.5-инчови дискове.

Необходимо е също да се отбележи, че производителя тук се е отказал от стандартното разположение на местата за дисковете и не е включил в състава на този корпус възможност за използване на 5.25-инчово устройство. Вместо него, това пространство е предназначено да побере резервоара на системата за водно охлаждане.

Според официалните данни, Fractal Design Define S е съвместим с процесорните охладители, чиято височина е максимум 180 мм, а дължината на видеоадаптера може да бъде до 450 мм; общо броят на установените вентилатори може да е девет. Имайте предвид, че в комплект с корпуса пристигат два 140-мм модела Fractal Design Dynamic GP14 (монтирани отпред и отзад).

Цената на представения корпус е около $ 80. На пазара ще бъде пусната и версия с голям акрилен прозорец, а цената ще е почти 90$.
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини