16.5 C
София

Fractal Design разработи компактен компютърен корпус за производителни системи

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията Fractal Design разработи нов модел компютърна кутия, която е с компактни размери, но въпреки това дава възможност за сглобяването на достатъчно производителна система. Това устройство е с наименованието Arc mini.

Компютърното шаси е в черна цветова версия с бели вътрешни компоненти. Размерите на представения корпус са 210х395х486 мм с тегло от 9 кг. В този случай може да се инсталират дънни платки във формати Mini-ITX и Micro ATX, до две външни 5,25-инчови устройства и до четири разширителни карти. Вътре в шасито присъстват две подвижни шини за 3,5-инчови твърди дискове или SSD. Всяка от шините може да побере до три диска. Една от тях е в състояние да се отстрани от системата за инсталирането на по-дълга графична карта. Вътре в шасито присъстват три вентилатора: 120-мм вентилатор на предния панел, един 120-мм вентилатор на задния и 140-мм вентилатор на горния панел. Също така, в задната част са предвидени отвори за инсталирането на водно охлаждане. Мястото на захранващия блок е предвидено в долната част на корпуса, а на предния панел са изведени три порта USB 2.0, един USB 3.0 порт и два аудио-интерфейса за слушалки и микрофон.

Информация за началото на продажбите и препоръчителната цена на компютърния корпус Fractal Design Arc mini все още няма.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини