FSP представи серията захранвания Hydro G Pro с 80 Plus Gold сертификат

8
325

Тайванската компания FSP Group представи на пазара серията ATX захранвания Hydro G Pro. Тя включва модели с мощност 650, 750, 850 и 1000 W. Всички нови устройства имат сертификат 80 Plus Gold, модулна система за включване на кабелите, а производителят дава 10 годишна гаранция за качество.

Охлаждането на компонентите е активно и се осъществява от един 120 мм вентилатор с хидродинамичен лагер. Наличен е режимът Eco, който се активира от превключвател на задния панел. В този режим вентилаторът се завърта само ако натоварването стигне 30% от номинала. По този начин при по-малки натоварвания, шумът е нулев. Производителят специално подчертава защитното покритие на печатната платка и силовите елементи, благодарение на което новите компютърни захранвания могат безпроблемно да работят при 95% влажност. Използват се качествени японски кондензатори, а ефективността при стандартно натоварване не пада под 90%.

Максималното натоварване на 12 V шина е от 54,2 А до 83,3 А в зависимост от модела. Предвидени са защити от повишено напрежение, претоварване по ток и мощност, от късо съединение и прегряване. Габаритните размери на всички устройства са 150 х 150 х 86 мм.

Продажбите на захранващите блокове FSP Hydro G Pro ще започнат през месец август тази година. В анонса цените не са обявени, но едва ли ще се различават много от другите подобни компютърни захранвания.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
6 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Аз-Съм
Аз-Съм

ай стига с тези ватова направете хубави захранване за стандартни компютри до 400w.
За кво да плащаме сумати пари за ненужни ватове. Едно качествено захранване около 400w няма!!!

Ебачев
Ебачев

Ми то и качествен компютър който да харчи 400 вата няма….ти говориш за някакви готови решения от типа „Работна станция“ които си имат шибнати вътре OEM захранвания….там кой ти гледа ефективност, косинус фи, PFC корекция, хармоници на вх. кръг……

По скоро коментара ти трябваше да бъде: “ Едно качествено захранване ДО 400 вата НА добра цена няма“
😀 😀 😀
И те така…

Аз-Съм
Аз-Съм

@Ебачев Напиши ми една качествена конфигурация която харчи повече от 400w?

Бахти
Бахти

Какво не му харесваш на Seasonic ECO-430W Bronze (SSR-430ST) за 90 лв.?!

ултрас
ултрас

Ми иска да е за 50лв максимум , че ако може и да е Gold сертификат от топ марките на пазара.

Аз-Съм
Аз-Съм

@Бахти Това го няма от година може би! А и предпочитам да е една 12ка линия и да е голд.

Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Абе цъpвyл, да си мислил случайно, че една машина и трябва и някакъв резервен запас за в бъдеще ? А да си мисли, че ако си с 800 ватово захранване ще се товари в пъти по малко, и ще изкара повече..

Арнолд Шварц е негър
Арнолд Шварц е негър

Fortron не мерси, има доста други марки, които бих предпочел..