Fujitsu представи моноблоковете Esprimo X923 и X923-T

0
22
Японската компания Fujitsu представи два нови моноблока от линията Esprimo: X923 и X923-T. Моделите се отличават само по наличието на сензорен дисплей във втората модификация. Производителят подчертава понижената консумация на енергия от устройствата. Според компанията, дори не е необходимо новите продукти да бъдат изключвани.

Други отличителни особености на моноблоковете са камерата и сензорът за присъствие. Благодарение на първата устройствата са получили технология за разпознаване на лица, а втората им позволява понижаването още повече на консумацията на енергия при отсъствие на потребителя. Трябва също така се отбележат технологията TPM (Trusted Platform Module) и наличието на процесори Intel с технологията Vpro.


Моноблоковете могат да бъдат оборудвани с процесори Intel, започвайки с Core i3-4150 и завършвайки с Core i7-4785T. Диагоналът на дисплеите на новите продукти е 23 инча, а резолюцията на екраните, изпълнени по технологията IPS – 1920 х 1080 пиксела. Обемът на оперативната памет е 16 GB. За съхранение на данни може да бъде използван както твърд диск с капацитет 1 TB, така и SSD с обем до 256 GB. За графиката отговарят само вградените графични адаптери Intel.

Що се отнася до допълнителното оборудване на новите продукти, то то включва шест порта USB 3.0, интерфейси VGA и DVI, както и мрежов адаптер Ethernet. Опционално е предвидена и възможност за инсталиране на безжичен адаптер Wi-Fi. В заключение трябва да се отбележи и конструкцията на стойката, която позволява позиционирането на дисплея паралелно на повърхността на масата или бюрото.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари