Fujitsu пуска теблетния ноутбук LifeBook T730

0
17

Компанията Fujitsu разшири продуктовата си гама от ноутбуци, принадлежащи към серията LifeBook, с представянето на таблетното устройство T730, което се явява подобрена версия на модела T900.

Представеното устройство е основано на платформата Calpella и е снабдено с процесора Intel Core i5-520M vPro, работещ на честота 2,4 GHz, оперативна памет стандарт DDR3 с честота 1066 MHz и капацитет 2 GB, която може да се увеличи до 4 GB, твърд диск с капацитет 160 GB и скорост на въртене на шпиндела 5400 об/мин. В новото устройство на Fujitsu ще присъства 12,1-инчов WXGA дисплей с LED подсветка, който е способен да се движи надолу и вертикално и модулно оптично устройство Super-Multi DVD. Таблетът LifeBook T730 ще притежава интегрирано графично ядро, Gigabit мрежов интерфейс Ethernet, модули за безжични мрежи Wi-Fi 802.11 a/b/g/ и Bluetooth 2.1 и уеб-камера с двоен цифров микрофон. Сред допълнителните възможности на новия модел, може да се отбележи наличието на активен дигитайзер с писалка, скенер за пръстови отпечатъци, интегриран модул TPM (Transaction Processing Monitor – обработвани от монитора транзакции), датчик за осветеност и датчик за падане. Устройството е оборудвано с 6-клетъчна акумулаторна батерия с капацитет 5200 мАч.

Таблетният ноутбук Fujitsu LifeBook T730 вече е пуснат в продажба с предварително инсталирана операционна система Windows 7 във версия Professional, на цена за стартовата конфигурация $1870.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари