Fujitsu F-06B – камерафон с 13-Мп камера с възможност за запис на Full HD

0
30

Компанията Fujitsu и японският мрежов мобилен оператор NTT DoCoMo анонсираха супер съвременен клетъчен телефон, под наименованието Fujitsu F-06B, който ще бъде пуснат в продажба до края на второто тримесечие от тази година. Въпросът е представеното устройство ще напусне ли пределите на Япония? Този въпрос е в процес на обсъждане, но шансовете това да се случи изглежда са твърде малки.

Характерното за представения телефон е, че той може да записва видео с висока резолюция Full HD 1080p, като за целта в него е използвана 13,2-мегапикселова CMOS матрица, която притежава светочувствителност ISO до 25600. Fujitsu F-06B представлява слайдер с подвижна цифрова клавиатура и въртящ се 3,5-инчов сензорен екран, като може да се отбележи, че корпусът е водоустойчив.

Поддържаните мобилни мрежи за работа на мобилния апарат от Fujitsu са GSM и HSDPA, като в допълнение към останалите технически характеристики на новия мобилен апарат, може да се отбележи наличието на модул Wi-Fi, GPS-приемник, фронтална камера предназначена за провеждането на видео-телефония и слот за карти памет microSD. Размерите на Fujitsu F-06B са 115х51х17, 1 мм, но теглото му не се съобщава.

Информация за цената на Fujitsu F-06B и това, кога точно ще се появи в продажба, все още информация няма.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари