Компанията G. Skill, която придоби известност в производството на високоскоростна оперативна памет, обяви плановете си да проведе в рамките на предстоящото изложение Computex (5-9 юни) в Тайпе овърклокърския турнир OC World Cup 2018. Наградният фонд на шампионата тази година е увеличен до внушителните 20 хиляди долара.

Отборното състезание започва на платформата OC-eSports следващия вторник на 13 март и ще продължи до 16 април. В нея ще бъдат включени четири дисциплини: максимална честота на DDR4 памет, SuperPi 32M, Geekbench 3 Multi-Core и 3DMark11 на база на вградено графично ядро. В квалификациите за турнира могат да участват системи с процесора Intel Core i5-8600K, оперативна памет производство на G. Skill и дънна платка на базата на чипсета Intel Z370.

Шестимата финалисти в онлайн-квалификацията ще получат възможност да участват в редовната част на OC World Cup 2018, която ще се проведе от 5 до 8 юни. Последния ден от турнира ще бъде изцяло посветен на сражението между двамата финалисти за голямата награда в размер на 10 хиляди долара. Подробни условия за първенството на G. Skill OC World Cup 2018 може да намерите на съответната страница на платформата OC-eSports.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за