Galax дразни ентусиастите с тийзър на видеокартата GTX 1080 Ti Hall of Fame Edition

0
262

Понякога се създава впечатление, че производителите се конкурират помежду си в това, кой по-силно да заинтригува купувачите на своята бъдеща продукция. За целта се разпространяват всякакъв вид информационни течове и снимки. Ето и този път компанията Galax, опитвайки се да не изостава от своите конкуренти, показващи един след друг фирмени версии на видеокартата GeForce GTX 1080 Ti, също публикува първия си тийзър на модела GTX 1080 Ti Hall of Fame Edition.

За съжаление, вероятно без да има готов образец на новия си продукт, производителя е показал рендер на бъдещото си устройство, от който може само да се изкажат първоначални впечатления за предстоящото решение. Така например, адаптерът Galax GeForce GTX 1080 Ti Hall of Fame Edition изглежда почти същия, както модела GTX 1080 HOF, но кожухът сега е малко с по-различно изпълнение (повече прилича на представител от серията Gamer) и е украсен със светеща LED-корона.

Ако се вярва на доста схематичното изображение на адаптера, то може да се констатира наличието на два конектора за допълнително захранване 8-pin PCI-E Power, които на снимката са в горния десен ъгъл. От лявата страна може да се забележат два SLI конектора. Доколкото може да се съди за адаптера GeForce GTX 1080 Ti Hall of Fame Edition, то компанията Galax е използвала напълно нов дизайн на текстолита, който е малко по-широк от референтния вариант.

За съжаление, известният производител не съобщава честотните характеристики, цената, както и сроковете за доставка на бъдещото си флагманско устройство.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за