Компанията GALAX обяви готовността си да попълни редиците от графични ускорители от серията HOF с нов представител. Става дума за модела GeForce GTX 1070 Ti. За адаптера GALAX GeForce GTX 1070 Ti HOF все още не са обявени всички характеристики, но въпреки това някои подробности за него вече са известни.

Според информацията към момента, бъдещото устройство е лишено от фабричен овърклок от кутията, но специалистите на GALAX са предвидили тук функция за форсиране чрез натискането само на един бутон.

Върху бялата платка се намира фирмен охладител с три бели вентилатора, оборудвани с RGB LED подсветка. Под красиво оформения кожух се крие мощен алуминиев радиатор с топлинни тръби и топлоразсейващи пластини. Задната страна на платката също е оборудвана със защитена пластина.

За работата на видеокартата GALAX GeForce GTX 1070 Ti HOF е необходимо да се включи допълнително захранване чрез двата 8-пинови конектора PCI-E Power. Също така имайте предвид, че производителя е публикувал и резултатите от теста на адаптера в 3DMark-Time Spy в обичаен режим (5999 точки) и с активната функция Hyper Boost OC (6340 точки), а също така и в конфигурацията 2-way SLI (10045 точки).

Датата на дебюта и цената на ускорителя все още не са обявени от GALAX.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари