Galaxy пуска първият си представител на серията Gamer Series – GeForce GTX 760 Gamer

0
45
Galaxy по време на прес-мероприятие, което се проведе тези дни в Китай, обяви пускането на игровата серия от графични ускорители Gamer Series. Първият представител на новата линия е моделът NVIDIA GeForce GTX 760, който е оборудван с доста интересна по дизайн охладителна система, състояща се от алуминиев радиатор, медни топлинни тръби, чифт 80мм вентилатори и оригинално оформен тъмен метален кожух.

Видеокартата Galaxy GeForce GTX 760 Gamer Series е базирана на рециклирана печатна платка и както се полага на едно геймърско решение е със заводски овърклок. В основата на този видео-адаптер стои графичното ядро NVIDIA GK104, което се характеризира с базова честота от 1086 MHz (980 MHz референтна), а при прехода към GPU Boost режима, адаптерът автоматично се ускорява до 1150 MHz (1033 MHz). При графичната памет се е съхранила базовата честота от 6000 MHz.

Графичната карта заема два разширителни слота от дънната платка, а за стабилната работа на устройството са предвидени два допълнителни захранващи конектора PCI-E Power 6-pin+8-pin, а също така тук са налице и два слота за NVIDIA SLI конфигурация.

За съжаление, представителите на Galaxy все още не са разкрили никаква информация за цената на Galaxy GeForce GTX 760 Gamer Series, а също така не са обявени и данни за началото на продажбите, но на китайския пазар, адаптерът трябва да се появи в близко бъдеще.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари