Garmin представи смарт часовници за феновете на Междузвездни войни

0
746

През месец декември тази година в киносалоните ще бъде показана заключителната част на трилогията, продължаваща легендарната космическа сага на Джордж Лукас „Междузвездни войни: Епизод IX“. Третата част носи името „Междузвездни войни: възходът на Скайуокър“ (Star Wars: The Rise of Skywalker) и по случай нейното излизане Garmin представи два модела смарт часовници от серията Legacy Saga Series.

Двете версии носят имената Rey и Darth Vader в чест на героите от филма. Те символизират тъмната и светлата страна, като цветовете им съответстват на тази идея.

Версията Rey има 40 мм корпус, 1,1-инчов дисплей с резолюция 218х218 пиксела плюс акумулаторна батерия, капацитетът на която е достатъчен за 7 дни работа и до 5 часа с включен GPS режим и с възпроизвеждане на музика. Дебелината на устройството е 12,7 мм, а теглото – 40 грама.

Каишката на Rey естествено е с бял цвят, като се предлагат кожени и силиконови каишки. На задната част са гравирани емблемата на джедая и цитата на думите на Rey „Няма нищо невъзможно“.

Моделът Darth Vader има черна каишка с червени орнаменти. Той е по-голям: 45 мм и има 1,3-инчов дисплей с резолюция 260х260 пиксела. Автономната работа е до 8 дни или до 6 часа с включен GPS и възпроизвеждане на музика. На корпуса на този модел е гравиран цитатът „Управлявай галактиката“.

Възможностите на двете устройства са аналогични, еднакви са и цените – $399,00.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за