Garmin създаде GPS-навигатор с модул Wi-Fi и фотокамера

0
16

Компанията Garmin продължава да експериментира с функционалността на своя GPS-навигатор, като постепенно го превръща в многофункционално и компактно устройство. Новата версия на nuvi 295W по совите възможности ще напомня на съвременен смартфон.

Новият навигатор ще бъде окомплектован с 3,5-инчов TFT-дисплей и акселерометър, позволяващ автоматично мащабиране на изображенията, в зависимост от положението на навигатора в пространството, като в допълнение, моделът ще съдържа в своя арсенал от технически характеристики, модул Wi-Fi и 3-мегапикселова фотокамера с функция за автофокус.

Не маловажен е фактът, че в новия модел ще бъдат налични допълнителни приложения, като калкулатор, секундомер, календар, клиент за работа с електронни пощи, списък със задачи, конвертор на валута, програма за възпроизвеждане на изображения и други. Следва да отбележим, че навигаторът ще поддържа всички файлови формати от MS Office, както и PDF, като самите файлове ще могат да се отварят в самото устройство.

Сред опциите за персонализация в новата навигационна система nuvi 295W е възможно свалянето на фотографии с Garmin Connect, а така също са налични и иконки на транспортни средства и възможност за гласов съпровод с Garmin Garage. При премахването на навигатора от автомобилната док-станция, устройството автоматично съхранява местонахождението на автомобила, като тази опция може да бъде много полезна, ако автомобила е оставен на огромен паркинг или в непозната зона. В продажба навигационната автомобилна GPS-система Garmin nuvi 295W ще се появи на 16 май, на цена от $280.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари