Geil предлага на любителите на овърклока оперативната памет Evo Forza DDR4

0
2

Компанията Geil предложи на любителите на екстремния овърклок нова серия оперативна памет. В рамките на тази гама, потребителите ще получат модулите Geil Evo Forza DDR4, които са изградени на базата на черни печатни платки със стандартна височина, върху които са монтирани високи алуминиеви радиатори с асиметричен дизайн и поддръжка на фирмената технология MTCD. Охладителите са направени в два цвята – червено-черен и жълто-черен.

Както подсказва и официалното прес-съобщение на Geil, потребителите ще получат дву – и четириканални комплекти с обем 8, 16, 32, 64 GВ, състоящи се от модули с по 4, 8 и 16 GВ, работни честоти от 2666 до 3866 Mhz и напрежение от 1,2 до 1,4 V. За съжаление, на този етап не се посочват тайминг формулите на модулите.

Паметите Geil Evo Forza DDR4 са преминали тестове за работа на платформите Intel Z170 и X99, а освен това е налице съвместимост с профилите Intel XMP 2.0. Що се отнася до цените на бъдещите модули, то те все още не са обявени, но е известно, че ще бъдат снабдени с доживотно сервизно обслужване.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за