Gelid Solutions представи вентилаторите Silent 5 и Silent 6

0
39

Gelid Solutions от дълго време радва компютърните ентусиасти с интересните си охладителни системи, които не само помагат за охлаждането на хардуерните компоненти, но разкриват и техния потенциал за овърклок. Наскоро известният разработчик, представи на международната общност корпусните вентилатори, носещи търговското име Gelid Silent 5 и Silent 6, с характеристиките на които ние сега ще се запознаем. Според производителя, новите вентилатори ще се отличават с много ниските си нива на създаван шум, което се дължи на употребата на хидродинамични лагери.

Моделът Gelid Silent 5 е с големина 50 мм и работи със скорост на въртене от 4000 оборота в минута, като за това време той е в състояние да отстрани 12.9 кубични фута въздух. Максималното ниво на звуковото налягане не трябва да надвишава 23 dB.

60-мм вентилатор Gelid Silent 6 работи при скорост от 3200 об/мин, а неговата ефективност е малко по-висока от предишния модел – 16 CFM. Нивото на звуково налягане от Silent 6 е около 24 dB.

Новите вентилатори на Gelid са окомплектовани с необходимите за техния монтаж винтове, предвидената гаранция за качество от производителя е три години, при цена от $ 5 за всеки един от представените продукти.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари