Genesis представи геймърската мишка Krypton 770

0
236

Без съмнение мишката е най-важното оръжие при разположението на играча. Качеството оказва огромно значение за постигането на резултатите. Genesis Krypton 770 e на добра цена и с високи технически параметри.

Сърцето на всяка мишка е сензорът. В случая с Genesis Krypton 770 това е известни PixArt PMW 3360 оптичен сензор с максимална сензитивност 12,000 DPI, управляващо ускорение 50 g. Този модул е характерен за една от най-скъпата периферия, особено когато става въпрос за професионални геймъри.

Omron суич

Krypton 770 e един от примиум продуктите на Genesis, за това сензорът не е единственият бенефит, който може да се посочи. Издържливостта на мишката също е от голямо значение. И двата бутона са снабдени с Omron суичове с издържливост до 20 милиона клика всеки. Кордата е сплетена с найлон като стените й са покрити с гумена повърхност. Това улеснява съпротивлението на мишката и предпазва ръката от унасяне, като в същото време засилва издръжливостта на Genesis Krypton 770.

Производителят остава следа до последната струна, за да може да постави Krypton 770 едно до друго със своите конкуренти. Мишката използва широки стъпка, като по този начин свежда до минимум триенето и засилва динамиката и скоростта на движение. Конфигурацията на чувствителността започва с 100 DPI и завършва на 12 000 DPI. Потребителят може да избере отделни подсветки модели за настройките.

RGB Prismo ефект

Genesis Криптон 770 е оборудван с RGB Prismo ефект, който е мулти-цветен (16 700 000 цветно) осветление, което може да бъде напълно конфигуриран с използването на включен софтуер. По този начин потребителите могат да създават свои собствени набори с един от 12 ефекти, за дадената настройка. Така винаги ще знаете кой профил е активен в момента. Мишката също така е оборудвана със собствена памет, като винаги използва настройките си, независимо от компютъра, към който е свързан.

Включена Ninja Wallet Card

Genesis добавя нещо специално към мишката: елемент от колекцията Ninja Wallet Card. Винаги можете да го вземете със себе си в портфейла си, тъй като със сигурност ще ви бъде от полза. Този малък артикул може да се използва в десетки различни случая, като например отварачка за бутилки, отвертка или нож за хартия.

Технически спецификации:
 • Чувствителност: до 12 000 DPI
  • PMW 3360 сензор
  • RGB осветление
  • Включен софтуер
  • OMRON превключватели
  • Включена е карта Ninja Wallet

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за