Genesis представи мембранната клавиатура Rhod 400

За най-капризните потребители и на приемлива цена

2
170

За да опровергае всички, които си мислят, че не може да има мембранна клавиатура на приемлива цена, Genesis обяви на пазара новата Rhod 400. Дизайнът ѝ е укрепен с две алуминиеви катарами, като по този начин осигурява нужната издържливост на Rhod 400.

И точно защото понякога може да се случи случайно да излеем вода или някаква друга течност, решението на дизайнерите на продукта е с проектирането на мембрана, която да защити останалите компоненти. Едновременно с това са проектирани специални отвори, които позволят на течността да изтича от устройството, като улесни процеса на сушене.

Genesis предоставя на геймърите възможността да персонализират позицията на клавиатурата със задните табове или да сменят местоположението със стрелките и WSAD. Не на последно място са и допълнителните функции, като мултимедийните клавиши или бързото преместване на пътя с функциите на клавиатурата.

Ghostbuster (Ловец на духове) функцията помага за по сигурна игра

Понякога точно, когато играчът влезе в печеливша комбинация, която е на път да разбие врага му, точно в този момент системата не идентифицира един от ключовете, защото няколко клавиши са били натиснати едновременно. Благодарение на така наречената – Ghostbuster функция, която е част от характеристиките на Rhod 400 този проблем вече спира да бъде заплаха и геймърите могат спокойно да се наслаждават на играта си.

Rhod 400 е наслада за очите, перфектната мембранна клавиатура е практически функционална, удобна и издръжлива, но също така тя изглежда много добре. Оборудвана е с красиви LED сини, червени и лилави светлинни ефекти. Като осветлението може да бъде превключено от стандартния режим към режим „дишане“, което се характеризира с непрекъснатото превключване от един цвят в друг. Rhod 400 e създадена не само за геймъри.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мартин
Мартин

Тая клавиатура има ревюта в youtube още 2017 и се води стар модел.Не знам защо сега се появява тука като новина ?Дори не е и платено съобщение.

Аз-Съм
Аз-Съм

Платено под масата без ддс 😉