Genius Ergo 9000 – достъпна „всеядна“ безжична мишка

0
18

В продажба на европейския пазар се появи безжичната оптична мишка Genius Ergo 9000. Новият продукт вече може да бъде закупен на ориентировъчната цена от 16 евро и е оборудван с оптичната технология BlueEye, която позволява на устройството да работи дори върху най-проблемни повърхности, както и с технология за потискане на шума, което гарантира стабилност при позициониране на курсора на разстояние от компютъра до 10 метра.

Мишката се характеризира с ергономичен дизайн и е снабдена с два допълнителни програмируеми бутона, които могат да бъдат настроени за най-често използваните команди. По подразбиране те са предназначени за придвижване до следващата или предишната страница в браузъра.

Приемникът на Genius Ergo 9000 винаги може да бъде прибран в корпуса на мишката или да бъде оставен в слота на компютъра – той е миниатюрен и не пречи на достъпа до съседните USB портове. Мишката се захранва от една батерия от стандарта AAA, а времето за работа на устройството може да достигне до 6 месеца благодарение на използваната енергоспестяваща технология. Освен това, в долната част на мишката е предвиден прекъсвач на захранването.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за